Facebook

Instagram
Henna wenkbrauwen

Mooie nagels en verzorgde handen zijn uw visitekaartje.uw nagels  mijn zorg,u kunt bij mij terecht voor mooie Acrylnagels, Gelnagels,Shellac nagels.

Gelnagels:

gel_icWat zijn gelnagels?

Gelnagels zijn gemaakt van een flexibele gel laag, die per laag wordt opgebouwd en uitgehard onder een uv-lamp.
Er zijn verschillende kleuren van gel, of wel kies je voor de ‘French manicure’ deze  is opgebouwd met een roze of een naturel gel die afgewerkt word met een witte tip, of voor leuke kleurtjes door middel van kleurgels. Wanneer je leuke effecten wilt creëren kan je nailart toepassen , bloempjes, sterretjes, stickers, airbrush, glitters,….allerhande versieringen op je gelnagel.
Wanneer je nagels niet lang genoeg zijn wordt gebruik gemaakt van een tip of sjabloon die de nagel verlengt tot de gewenst lengte.
Het is bij gel van belang om na 3 a 4 weken een nabehandeling te doen zodat uw kunstnagels in goede conditie blijven, want uw natuurlijke nagel groeit onder de tips mee.
Maak ook steeds gebruik van een goede verzorgende nagelriemolie,  zo blijft alles soepel en ook je eigen nagel en nagelriem worden hierbij gevoed.
Bij een nabehandeling wordt 2/3 van de gel afgevijld en word er weer een nieuwe gel laag opgebouwd.

Shellac nagels

Shellac

Wat is Shellac?

Shellac is een nieuwe categorie. De nieuwste techniek op nagellakgebied.Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur en 2 weken blijft zitten .
Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglansnagels die toch flexibel zijn.
Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.
Shellac is de nieuwe manier van nagels lakken !
Voor zowel de voeten als de handen! De Shellacbehandeling kan ook inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgt zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.


Acrylnagels
2013-04-21 17.26.45

Wat zijn Acrylnagels?

Acrylnagels zijn kunstnagels, die over de bestaande nagels worden aangebracht. Het acryl, waarvan de acrylnagels gemaakt worden bestaat uit een combinatie van een vloeistof en een poeder.
Van deze substantie wordt een vloeibaar bolletje gemaakt, dat gevormd kan worden tot een kunstnagel, die zal uitharden. Acrylnagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste kleur worden verkregen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor kunstnagels met glitters erin verwerkt. De basis van de acrylnagels is echter gelegen in de kleuren roze en wit. Wie een natuurlijk resultaat wenst te bewerkstelligen kan een keuze maken voor de standaard roze acrylnagels en voor een extra natuurlijke afwerking kan er gekozen worden voor de afwerking met een wit randje, dat ook wel french manicure wordt genoemd.